Servicii de promovare Online

Servicii de promovare online pentru dezvoltarea afacerii tale, tu doar sa raspunzi clientilor la telefon, noi ne ocupam de restul.

Servicii personalizate,la comandă..

Cu cat aflam mai multe despre afacerea ta, cum iti putem face recomandari ca sa iti dezvoltam afacerea

Serviciile noastre

Echipa UTOPIAN ofera mai multe servicii de promovare online pentru afacerea dvs. Pentru o solutie personalizata, hai sa vorbim!

 1. Optimizare SEO
 2. Crearea si gestionarea campaniilor de marketing online
 3. Administrarea conturilor de pe retele de socializare
 4. Inregistrarea si optimizarea profilurilor de companie
 5. Auditul si monitorizarea retelei de socializare
 6. Analiza si raportare a performantei campaniilor de marketing
 7. Campanii de promovare prin email
 8. Campanii de publicitate online
 9. Dezvoltarea si implementarea strategiilor de conținut
 10. Promovare prin intermediul canalelor video
 11. Optimizarea pentru motoarele de cautare
 • Oprimizare SEO

  Cum sa cresti pe Google ca sa ajungi pe #1
  Răspunsul corect este că SEO (Optimizarea pentru Motoarele de Căutare) nu înseamnă că nu mai trebuie să plătiți pentru reclame. SEO se referă la optimizarea site-ului pentru a se clasa mai bine în rezultatele căutării, iar acest lucru poate ajuta la construirea unui brand puternic. Cu toate acestea, SEO nu poate înlocui complet campaniile de publicitate și marketing pentru a atrage vizitatori, câștiga cumpărători și îmbunătăți notorietatea brandului.
 • Campanii de marketing

  Giveaway-uri si alte modalitati de a exploda notorietatea ta
  Daca vrei sa iti cresti notorietatea online si sa obtii rezultate pozitive, giveaway-urile si alte modalitati de promovare online sunt unele dintre cele mai eficiente metode folosite in prezent. Echipa UTOPIAN de promovare online iti ofera o platforma pentru a implementa aceste metode si sa obtii rezultate pozitive. In acest blog post iti vom arata cum sa te folosesti de aceasta echipa si de modalitatile lor de promovare online pentru a-ti exploda notorietatea online.
 • Administrarea conturilor de retele sociale

  Conversam noi cu clientii tai ca tu sa te poti ocupa de afacerea ta!
  UTOPIAN se ocupa de toate aspectele promovarii tale online, incepand cu crearea unei prezente online si optimizarea ei in rezultatele motoarelor de cautare, si continuand cu monitorizarea si managementul intregii prezente online. Echipa UTOPIAN va construi un plan de promovare online pentru a-ti atinge obiectivele. Acest plan include strategii de SEO, publicitate online, marketing pe retele sociale si alte metode de promovare online. De asemenea, echipa UTOPIAN va monitoriza rezultatele si va face ajustari in functie de nevoile tale. Vor lua masuri pentru a asigura ca prezenta ta online este cat mai eficienta si relevanta, iar mesajul tau este livrat publicului tau tinta. UTOPIAN va lucra si cu clientii tai pentru a raspunde la intrebarile lor si pentru a oferi suport. Echipa UTOPIAN va fi un partener de incredere in ceea ce priveste prezenta ta online, oferind o comunicare eficienta si prompta intre tine si potentialii tai clienti. Nu doar atat, UTOPIAN ofera servicii personalizate pentru nevoile tale, astfel incat tu sa te poti concentra pe afacerea ta, in timp ce echipa UTOPIAN se ocupa de promovarea ta online.
 • Postarea de continut pentru retele sociale

  Lasă-ne pe noi să postăm pentru tine!
  Ati putea sa va concentrati pe dezvoltarea brandului fara a va irosi timpul pe postarile pe retelele sociale? Da, asta este posibil! Lasati-ne pe noi sa va postam pentru tine pe retelele sociale si sa cream continut pentru brandul tau, indiferent ca vorbim despre Instagram, TikTok sau chiar si pe blog. La noi vei beneficia de experienta si abilitatea de a crea continut de calitate, cu scopul de a dezvolta brandul si a va ajuta sa obtineti rezultate remarcabile.
 • Crearea de continut pentru promovarea afacerii dvs!

  De la reclame grafice, la videouri, putem sa iti dezvoltam afacerea !
  Afacerea ta poate fi dezvoltata la un nivel superior cu ajutorul echipei UTOPIAN! Echipa UTOPIAN ofera servicii complete de marketing si publicitate, care pot include reclame grafice, videouri si multe altele. Cu ajutorul expertizei lor, poti sa iti creezi o prezenta online solida si sa iti dezvolti afacerea, indiferent de dimensiunea ei.